Bemutatkozás

Üdvözöljük Látogatóinkat a MEDIPARK Fogászati Központ honlapján!

Örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk új fogorvosi rendelőnket Önnek. Dunakeszin 1996-óta élünk gyermekeinkkel. Klinikánkat fogorvos házaspárként alapítottuk 2006-ban majd 2012 júliusában nyitottuk meg. A nélkülözhetetlen szülői segítséget ezúton is szeretnénk megköszönni Dr. Kusnyerik Editnek és Monos Péternek. Fogorvosi családi vállalkozásunk már 1996-óta áll pácienseink szolgálatában, amely a fogorvosi ellátás teljes spektrumát átfogó magánorvosi praxis :

Rendelőnk exkluzív belső kialakítását igyekeztünk beilleszteni Dunakeszi egyik legimpozánsabb épületébe a „Pretzner házba” . A 3 kezelőegységes rendelőt a legkorszerűbb anyagokkal és eszközökkel szereltük fel és a továbbiakban is fejlesztjük tovább.

Fogtechnikai mesterünkkel és csapatával már 15 éve dolgozunk együtt. Laborjuk világszínvonalú eszközökkel, valamint digitális szkennerrel felszerelt, amelynek segítségével a modellről készített háromdimenziós digitális kép alapján készülhetnek az esztétikus fémmentes kerámia koronák.

Kiemelt hangsúlyt fektetünk a tisztaságra és a sterilitással kapcsolatos kérdésekre. Fogászati műszereinket és eszközeinket ISO minősítésű, biztonsági adatlappal rendelkező fertőtlenítőszerekkel kezeljük, sterilizáljuk majd csomagolva tároljuk.

A fogászati rendelőnkben történő szakmai munka minőségét egyetemi oktatói és klinikai gyakorlattal rendelkező fogorvosaink valamint a határterületek konzulensei biztosítják.
Forduljon hozzánk bizalommal!

Várjuk szeretettel Önt és családját!

Bejelentkezés

Telefon:

  • 06-27/343-126
  • 06-20/38-20-185
Nyitvatartás:
  • Hétfő:
  • Kedd:
  • Szerda:
  • Csütörtök:
  • Péntek:

08:00-19 óra
08:00-19 óra
08:00-19 óra
08:00-19 óra
08:00-14 óra